Gulas

Taie julienne legumele curatate. Incinge grasimea si prajeste carnea, dupa care adauga ceapa, foile de dafin, 2/3 de legume taiate, toarna supa de ca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne de vita
  • 200 g morcovi
  • 200 g telina
  • 200 g praz
  • 200 g ceapa taiata cubulete
  • 2 foi de dafin
  • 50 g grasime
  • 750 supa de carne
  • sare
  • piper
  • coaja rasa de la o jumatate de lamaie
  • 2 linguri capere
  • 10 g unt
  • 200 ml smantana

Mod de preparare

Taie julienne legumele curatate. Incinge grasimea si prajeste carnea, dupa care adauga ceapa, foile de dafin, 2/3 de legume taiate, toarna supa de carne si inabuse totul sub capac. Inabuse restul de legume in 10 g de unt. Condimenteaza gulasul cu sare, piper, coaja de lamaie si capere. Adauga smantana, lasa-l sa fiarba si serveste-l decorat cu legume inabusite.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca