Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa.
Pentru gulas berlinez carnea se spala, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Carnea se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa, se adauga carne, chimen, apa, sare si piper. Se fierb in vas acoperit. Se toarna smantana si se mai fierb 5 minute.
Gulasul berlinez se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa