Gulas cu carne de porc si boia

Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 3-4 cepe
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 virf de cutit de boia de ardei dulce
  • 1 lingura bulion
  • 1 ou
  • 2 linguri faina
  • sare
  • 1 virf de cutit de piper

Mod de preparare

Se inabusa in ulei bucatile de carne si ceapa taiata marunt, cu piper, pina cind ceapa capata o culoare galben deschisa. Se adauga apoi sarea, boiaua de ardei si apa cit cuprind bucatile. Se lasa sa fiarba pina carnea se fragezeste. Se adauga bulionul si se lasa sa mai fiarba putin pentru ca mincarea sa fie scazuta, dar sa aiba suficient sos. Separat se pregatesc galustele de faina cu oul si putina sare si se pun in carnea cu sos.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor

Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...

Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritor
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise