Gulas cu carne de pui

Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 800 g
  • ulei - 50 ml
  • smantana - 125 g
  • faina - 75 g
  • chimen - 1 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga chimen, cubul MAGGI, faina dizolvata in 75 ml apa rece; se completeaza cu 400 g de apa fiarta si smantana, continuandu-se fierberea inca 10 minute. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de pui; se adauga sare si piper dupa gust.

Gulasul cu carne de pui se serveste cald, cu diferite garnituri.


Coulis de capsuni

• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...

Negresa cu capsuni si menta

Gustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine

Cartofi la cuptor

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu aluat de bezea si mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

Este o prajitura tare aromata, cu vanilie si scortisoara, usor dulce - acrisoara. Aveam niste albusuri la congelator si m-am...

Prajitura cu aluat de bezea si mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni

Prajitura Kiss cu spuma de capsuni