Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei.
Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga chimen, cubul MAGGI, faina dizolvata in 75 ml apa rece; se completeaza cu 400 g de apa fiarta si smantana, continuandu-se fierberea inca 10 minute. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de pui; se adauga sare si piper dupa gust.
Gulasul cu carne de pui se serveste cald, cu diferite garnituri.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.