Gulas cu carne de pui

Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de pui - 800 g
  • ulei - 50 ml
  • smantana - 125 g
  • faina - 75 g
  • chimen - 1 g
  • sare si piper dupa gust
  • 1 cub MAGGI de gaina

Mod de preparare

Pentru gulas cu carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se spala, se portioneaza si se sareaza. Faina se cerne. Bucatile de pui se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga chimen, cubul MAGGI, faina dizolvata in 75 ml apa rece; se completeaza cu 400 g de apa fiarta si smantana, continuandu-se fierberea inca 10 minute. Sosul obtinut se toarna peste bucatile de pui; se adauga sare si piper dupa gust.

Gulasul cu carne de pui se serveste cald, cu diferite garnituri.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...