Gulas in paine

Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g muschi de porc (fara grasime)
  • 6 cartofi medii
  • 2 cepe mari sau 4 mici
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • sare de mare
  • chili dupa gust
  • piper
  • pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite
  • 2 ligura faina
  • 1 foaie de dafin
  • patrunjel
  • 6 chifle mari

Mod de preparare

Carnea se taie bucati, se condimenteaza si se prajeste bine in ulei. Cand carnea este bine rumenita se adauga ceapa tocata solzisori (mai mare) si se lasa pana se inmoaie putin. Se adauga si ardeiul tocat si morcovul dat pe razatoare sau tocat si se amesteca bine,apoi cartofi taiati sferturi. Se pune chili, sare si piper si apa cat sa acopere totul. Se pune capacul si se lasa sa fiarba pana se inmoaie cartofii, apoi se adauga boiaua si rosiile si se mai lasa 10 minute. Cand este gata se amesteca 2 linguri de faina cu 4 de apa si se pune amestecul in cratita amestecand incontinuu. Se ia de pe foc si presara patrunjel tocat/uscat.


Gulasul se serveste in chifle, la care le-am taiat un capacel si am scos o parte din miez.

Alte retete recomandate:

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale

Cred că aveți cu toții o tigaie pe care o considerați perfectă; cea cu care vă place să lucrați, cea în care ați...

Clătite delicioase cu unt de arahide și migdale
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii