Gulas irlandez cu carne de oaie

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de oaie cu os
  • 400 gr varza
  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr morcovi galbeni
  • albi
  • 1 catel usturoi
  • 8 boabe de piper
  • 2 linguri delicat
  • 1 lingura otet
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.

Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.

Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.

Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!

Alte mancaruri recomandate:

Mancare de dovlecei

Iahnie de fasole

Mancare de fasole verde cu carnati

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pui, cu legume la gratar

Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...

Pui, cu legume la gratar
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa