Gulas irlandez cu carne de oaie

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si pr

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 800 gr carne de oaie cu os
  • 400 gr varza
  • 1 ceapa rosie
  • 400 gr cartofi
  • 100 gr morcovi galbeni
  • albi
  • 1 catel usturoi
  • 8 boabe de piper
  • 2 linguri delicat
  • 1 lingura otet
  • 1 legatura frunze de patrunjel

Mod de preparare

Oparim carnea 5 minute in apa sarata cu otet, apoi o spalam cu apa rece si o taiem cubulete. O punem intr-un ceaun si turnam deasupra 2 l de apa si presaram cu sare.

Adaugam la supa morcovii taiati fasii si ceapa rosie. Condimentam cu piper, usturoi si delicat.

Adaugam si varza taiata in 4 bucati si cartofii taiati cubulete.

Fierbem la foc mic si servim cu paine alba proaspata.
Pofta buna!

Alte mancaruri recomandate:

Mancare de dovlecei

Iahnie de fasole

Mancare de fasole verde cu carnati

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...