Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita.
Pentru gulii umplute cu carne de vaca si orez se curata de coaja guliile intregi si se taie in partea de sus un capacel. Se pun intr-o oala si se toarna apa clocotita cit sa le acopere. Se fierb acoperite. Din gulia fiarta se scoate miezul cu o lingurita, se da prin sita si se amesteca cu tocatura de carne. Se umplu apoi guliile cu carne tocata, se aseaza intr-o tava, se presara deasupra branza rasa, se stropesc cu untura si se dau la cuptor.
Se servesc cu zeama de carne din sosiera.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti