Haggis

Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 450 gr. organe de miel taiate marunt
  • un prapur de miel
  • 50 gr. cimbru
  • 10 gr. amestec de condimente pentru miel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se incinge cuptorul la 200* C. Se condimenteaza organele de miel taiate marunt cu sare, piper si cimbru, se umple prapurul cu aceasta compozitie si se coase bine. Se inteapa din loc in loc cu furculita, se inveleste in folie de aluminiu si se da la cuptor 1 ora. (Haggis este o mancare specific scotiana foarte asemanatoare drobului romanesc. In general acesta se fierbe, dar cel pregatit la cuptor e mai gustos pentru ca ingredientele raman suculente).
Se serveste cu cartofi copti.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti

Dupa o reteta de-a Sylviei. Demult imi doream sa incerc o reteta cu creveti, dar m-am tot ferit de ei, nu stiu de ce. Sunt...

Linguini con gamberetti sau Paste cu creveti
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise