Iahnie de fasole cu slanina afumata

Se tine fasolea in apa 12 ore. Se arunca prima apa de la fiert. In apa a doua se adauga sarea. Separat se inabusa ceapa in ulei si se amesteca cu fas

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg fasole alba
  • 150 g slanina afumata
  • 1 ceapa
  • 1 lingura bulion
  • 1/2 lingurita sare
  • 50 g ulei

Mod de preparare

Se tine fasolea in apa 12 ore. Se arunca prima apa de la fiert. In apa a doua se adauga sarea. Separat se inabusa ceapa in ulei si se amesteca cu fasolea scursa. Se adauga slanina taiata felii si bulionul desfacut si se mai lasa la fiert pina scade.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...