Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, feliile de morcovi, patrunjel, ceapa rondele, foi de dafin, boabe de piper si se tine c
Iepurele se pune intr-un vas si se toarna peste el vin, ulei, feliile de morcovi, patrunjel, ceapa rondele, foi de dafin, boabe de piper si se tine cateva ore ia rece in acest bait. Se scoate iepurele, se impaneaza cu slanina afumata si usturoi, se pune intr-o punga pe un pat din legumele rezultate din bait, se unge cu putin ulei si se da la cuptor. Paralel se pune putin ulei intr-o tigaie si una-doua linguri de miere. Cand s-a incalzit se pun cateva prune despicate, rondele de mar curatate de samburi si se lasa sa se rumeneasca. Se taie un ardei rosu fasii si se pune si el si chiar inainte de a fi gata. Tot atunci se pun cateva afine. Pot fi proaspete sau de pe afinata. Se mai lasa putin pe foc, iar apoi sosul e gata.
Reteta propusa de blueicon pe forumul cuinar.ro. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii