Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un vas putin unt si se adauga
Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un vas putin unt si se adauga slanina taiata bucatele, ceapa tocata si se lasa la rumenit. Se adauga apoi bucatile de inima, sare, piper, se presara faina, se amesteca si se rumenesc impreuna 2-3 minute. Se toarna vinul si putina apa si se fierbe incet cateva zeci de minute. Se adauga bulionul de rosii, ciupercile taiate si se lasa la fiert inca o jumatate de ora.
Se serveste calda.
Alte retete:
Ardei umpluti
Mancare de mazare
Friptura de vita la cuptor
M-am inspirat din aceasta reteta https://www.bucataras.ro/retete/melci-cu-rahat-si-miere-462.html, cu mici modificari....
Desert melci cu rahatIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa