Inima cu sos

Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un vas putin unt si se adauga

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 inima de vaca sau doua de vitel
  • 2 cepe
  • 20 gr faina
  • 1 pahar vin alb
  • 1 jumatate pahar bulion de rosii
  • 100 gr ciuperci
  • 150 gr slanina
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Inima se spala, se taie in jumatate si se curata bine, dupa care se spala si se taie bucatele foarte mici. Se pune intr-un vas putin unt si se adauga slanina taiata bucatele, ceapa tocata si se lasa la rumenit. Se adauga apoi bucatile de inima, sare, piper, se presara faina, se amesteca si se rumenesc impreuna 2-3 minute. Se toarna vinul si putina apa si se fierbe incet cateva zeci de minute. Se adauga bulionul de rosii, ciupercile taiate si se lasa la fiert inca o jumatate de ora.


Se serveste calda.

Alte retete:

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec pufos din albusuri

Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...

Desert chec pufos din albusuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa