Inima de vitel cu smintina si sote de legume

Se spala inima, se curata de zgirciuri, se taie felii in lung, se pune intr-o cratita cu untul si cepele taiate marunt, se acopera si se lasa sa se in

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 kg inima de vitel
  • 2 cepe
  • 75 gr. unt
  • 150 gr. smintina
  • 1 lingurita faina
  • sare
  • piper
  • sote de legume sau salata verde

Mod de preparare

Se spala inima, se curata de zgirciuri, se taie felii in lung, se pune intr-o cratita cu untul si cepele taiate marunt, se acopera si se lasa sa se inabuse, avind grija sa nu se prinda de fund. Cind ceapa s-a inmuiat, se acopera cu apa si se lasa sa fiarba pina ce carnea s-a fragezit. In sosul scazut se pune o lingurita de faina, se amesteca, se toarna smintina, se adauga sare si piper dupa gust, se lasa sa mai dea 2-3 clocote.


Se serveste cu un sote de legume sau salata verde

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de porc cu soric crocant

Se serveste atat calda ca fel principal, cat si rece ca si aperitiv...

Piept de porc cu soric crocant
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea