Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rum
Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rumenit. Se adauga morcovul taiat bucati, se toarna zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, acoperita cu un capac, o ora. Apoi inima se coate, se taie feliute se sareaza si se pune din nou la fiert timp de jumatate de ora.
Se serveste calda.
Alte retete care contin carne:
Chiftele
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
Feriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa