Inima sote

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rum

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 inima
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • zeama de carne
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rumenit. Se adauga morcovul taiat bucati, se toarna zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, acoperita cu un capac, o ora. Apoi inima se coate, se taie feliute se sareaza si se pune din nou la fiert timp de jumatate de ora.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Chiftele

Ardei umpluti

Friptura de vita la cuptor

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert chec pufos din albusuri

Un chec din albusuri cu merisoare, stafide si ciocolata, se potriveste perfect alaturi de o cafea sau un ceai cald si aromat!...

Desert chec pufos din albusuri
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa