Inima sote

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rum

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 inima
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • zeama de carne
  • 50 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se taie in doua bucati inima, se curata de sange si se spala. Se pune apoi impreuna cu ceapa tocata marunt si cu untul intr-un vas pe foc mic, la rumenit. Se adauga morcovul taiat bucati, se toarna zeama de carne si se lasa sa fiarba incet, acoperita cu un capac, o ora. Apoi inima se coate, se taie feliute se sareaza si se pune din nou la fiert timp de jumatate de ora.


Se serveste calda.

Alte retete care contin carne:

Chiftele

Ardei umpluti

Friptura de vita la cuptor

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...