Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. A
Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. Amestecul obtinut se amesteca cu patrunjel tocat, sare, piper, o lingura coniac. Cu aceasta pasta se umple inima si se leaga. Se pun 50 gr slanina feliute intr-un vas, la rumenit cu 50 gr unt, apoi se adauga inima, vinul, zeama de carne, o ceapa, morcovul si se lasa sa fiarba incet, pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore.
Inima se poate garnisi cu fasole boabe fierte sau cu mazare, cartofi etc.
Alte retete culinare:
Chiftele
Mancare de mazare
Placinta de dovleac
Feriti linia, bomboane ingrasatoare :))
Bomboane cu Nutella si alune de padureIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa