Inima umpluta

Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. A

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 inima
  • 1 morcov
  • 50 gr unt
  • patrunjel si marar verde tocate
  • 1 jumatate pahar vin alb
  • 1 ceapa
  • 100 gr slanina
  • 100 gr carne de porc
  • sare
  • piper
  • 1 lingura coniac

Mod de preparare

Inima se taie in doua jumatati, se curata, se spala si pune deoparte. Carnea de porc taiata marunt se da prin masina de tocat impreuna cu slanina. Amestecul obtinut se amesteca cu patrunjel tocat, sare, piper, o lingura coniac. Cu aceasta pasta se umple inima si se leaga. Se pun 50 gr slanina feliute intr-un vas, la rumenit cu 50 gr unt, apoi se adauga inima, vinul, zeama de carne, o ceapa, morcovul si se lasa sa fiarba incet, pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore.


Inima se poate garnisi cu fasole boabe fierte sau cu mazare, cartofi etc.

Alte retete culinare:

Chiftele

Mancare de mazare

Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Gulas de oaie cu fasole boabe

Cam stramb din nas daca este vorba de oaie. Sotul meu a complotat cu fratele lui, spuneau ce bun ar fi un gulas de oaie....

Gulas de oaie cu fasole boabe
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca