Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata solzisori impreuna cu slanin
Jambonul se pune la fiert in supa strecurata de legume, cu boabe de piper si foaie de dafin, timp de o ora. Ceapa taiata solzisori impreuna cu slanina si cu patrunjel verde tocat, se pun intr-un vas si se lasa pe foc cateva minute. Cand slanina incepe sa se topeasca, se adauga jambonul si se lasa pe foc 20-30 de minute, dupa care se toarna vinul, ciupercile spalate si taiate marunt si se da vasul la cuptor pana cand scade vinul si ramane doar un sos de ciuperci.
Se serveste jambonul taiat cu sosul de ciuperci.
Alte retete culinare:
Chiftele Mancare de mazare Placinta de dovleac
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.