Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alatur
Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca.
Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari.
Se prajesc timp de sase-sapte minute la foc potrivit, apoi se rastoarna in farfurie.
Se spala rosiile si se taie in feliute, apoi se servesc alaturi de omleta.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Ardei umpluti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii