Jumari de porc cu oua

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca. Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alatur

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 200 g jumari de porc
  • 3 rosii
  • sare
  • 3 linguri de ulei

Mod de preparare

Jumarile de porc se taie in cuburi mici si se pun in uleiul incins, sa se rumeneasca.

Ouale se bat foarte bine cu putina sare, apoi se amesteca alaturi de jumari.

Se prajesc timp de sase-sapte minute la foc potrivit, apoi se rastoarna in farfurie.

Se spala rosiile si se taie in feliute, apoi se servesc alaturi de omleta.
Alte mancaruri retete recomandate

Tocanita de pui

Ciuperci umplute

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu smantana si nuca

https://www.bucataras.ro/retete/prajitura-cu-nuca-si-smantana-69798.html cu mici modificari cu ce am avut prin casa Retete...

Desert prajitura cu smantana si nuca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca