Legume cu ciolan de porc

Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • rosii proaspete/conserva - 150 g/75 g
  • fasole verde proaspata/conserva - 200 g/100 g
  • mazare verde proaspata/conserva - 200 g/100 g
  • rasol de porc - 1
  • 4 kg
  • conopida - 200 g
  • ceapa - 75 g
  • morcovi - 100 g
  • pastarnac radacina - 100 g
  • patrunjel radacina - 100 g
  • untura/ulei - 100 ml
  • faina - 25 g
  • patrunjel verde - 1 legatura

Mod de preparare

Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se spala, se desface in bucati, se fierbe in apa cu sare. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala si se sareaza. Fasolea verde si mazarea proaspata se curata, se spala si se fierb. Faina

se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de rasol se inabusa in untura la cuptor cu 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Faina dizolvata cu 25 ml apa rece se adauga peste ceapa impreuna cu 1,5 l apa fiarta si sare.

Legumele cu ciolan de porc se servesc calde.


Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...