Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru legume cu ciolan de porc morcovii, patrunjelul radacina, pastarnacul se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Conopida se spala, se desface in bucati, se fierbe in apa cu sare. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie jumatati. Rasolul se curata, se portioneaza in 5 bucati, se spala si se sareaza. Fasolea verde si mazarea proaspata se curata, se spala si se fierb. Faina
se cerne. Patrunjelul verde se curata, se spala si se taie marunt. Bucatile de rasol se inabusa in untura la cuptor cu 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Ceapa se inabusa in 50 g untura sau ulei cu 50 ml apa. Faina dizolvata cu 25 ml apa rece se adauga peste ceapa impreuna cu 1,5 l apa fiarta si sare.
Legumele cu ciolan de porc se servesc calde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii