Limba cu sos de vin

Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, u

Timp pregatire
220 minute
Complexitate
ridicata

Ingrediente

  • 1 limba
  • 3-4 cepe
  • 1 morcov
  • 100 gr. slanina afumata
  • 2 pahare vin alb
  • 1 pahar cu supa
  • 4-5 catei usturoi
  • 300 gr. macaroane
  • bulion de rosii
  • brinza
  • 3-4 linguri unt

Mod de preparare

Se fierbe limba, se curata si se asaza intr-o cratita peste un strat de slanina afumata, ceapa taiata felii subtiri, morcovul taiat cit mai subtire, usturoiul taiat. Se toarna un pahar de vin alb, un pahar de supa, sare, piper. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina ce scade. Se adauga din nou un pahar de vin, un pahar de supa, toate fierbinti. Se acopera si se fierbe la foc potrivit pina scade. Se toarna din nou un pahar de vin si zeama de carne si se da la cuptor 3 ore. Separat se fierb macaroanele, se amesteca cu sos de rosii, cu unt si brinza. Sosul de la limba se degreseaza si se trece prin sita.
Limba se serveste inconjurata cu macaroane si sosul separat in sosiera.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei

Pentru  un pranz usor am pregatit un salau cu legume.

Salau la cuptor cu morcovi si dovlecei
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii