Limba cu sos dulce

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de piel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr limba
  • 2 morcovi
  • 2 gulii
  • 4 cartofi
  • 2 radacini de pastarnac
  • 2 radacini de patrunjel
  • sare
  • 1 lingura de zahar
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri de ulei
  • piper boabe

Mod de preparare

Se spala limba, se pune la fiert in apa rece cu zarzavatul de supa curatat si spalat bine. Se fierbe cu putina sare o ora, dupa care se curata de pielea aspra si se taie felii. Zarzavatul se trece prin sita, se indulceste si se sareaza dupa gust si se pune din nou la fiert cu o foaie de dafin si cateva boabe de piper si se lasa a fiert pana cand sosul scade si devine consistent.
Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Zacusca cu ciuperci

Iahnie de fasole

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort spirala cu fructe de padure si glazura oglinda

Retete pentru mese in familie Am pregătit acest tort cu ocazia zilei de naștere a mezinei noastre. Am avut ca sursă de...

Desert tort spirala cu fructe de padure si glazura oglinda
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise