Limba cu sos Remulad

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O limba de vaca
  • 2 morcovi
  • o telina
  • 3 cepe
  • 300 g castraveti acri
  • 3 oua
  • o lingura de otet
  • o lingura de smintina
  • marar
  • patrunjel
  • piper boabe
  • sare
  • ulei

Mod de preparare

Se fierbe limba impreuna cu telina, morcovii, doua cepe si putin piper. Cind este fiarta se taie felii si se pune pe un platou. Se face o maioneza din doua oua si putin ulei. Se amesteca cu castravetii tocati marunt, o ceapa tocata, un ou fiert maruntit, marar, patrunjel, otet si smintina. Se amesteca cu bucatile de limba si se serveste.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa