Limba cu sos si macaroane

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se str

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 limba de vaca
  • 2 morcovi
  • 4 cepe
  • 250 gr macaroane
  • 100 gr slanina
  • 200 ml vin alb
  • 200 ml apa
  • 200 gr cascaval
  • 8 rosii
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Limba se pune putin la fiert, apoi se curata si se pune intr-un vas peste un strat de slanina feliata, ceata tocata marunt si morcovi feliati. Se stropeste cu vin si apa si se presara cu sare si piper deasupra, dupa care se pune in cuptor, la fiert. Separat se fierb macaroanele, se amesteca apoi cu unt si branza rasa. Se adauga peste ele limba si apoi sosul si legumele.


Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor

Mancare de mazare

Chiftele

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa