Se curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun in sos alb facut din unt
Se curata maduvioarele, se spala si se taie bucati de 4-5 cm. Se clocotesc in apa cu sare zece minute, apoi se scot si se pun in sos alb facut din unt, faina si lapte dulce. Sosul se acreste cand este gata, cu zeama de la o jumatate de lamaie si se sareaza dupa gust. Se pun maduvioarele in sos, se tin la cald, pe marginea plitei, fara sa fiarba, zece minute, dupa care se servesc.
Pofta buna!
Alte retete:
Pui cu smantana
Spanac cu carne
Fasole cu costita afumata
simplu si bun,alaturi de o cafea sau o cana de lapte...imaginile finale nu sunt prea luminoase pentru ca a fost foarte...
Prajitura cu visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.