Mancare cu sos alb

Se fierbe carnea de vita cu dafin, piper cateva boabe, 2 morcovi, o telina mica, o lingurita delicat. Se face un rantas din 2 linguri ulei si 6 faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne vita
  • dafin
  • piper
  • morcovi
  • telina
  • 1 galbenus ou
  • un borcanel iaurt
  • patrunjel

Mod de preparare

Se fierbe carnea de vita cu dafin, piper cateva boabe, 2 morcovi, o telina mica, o lingurita delicat. Se face un rantas din 2 linguri ulei si 6 faina. Cand s-a racit rantasul se adauga galbenusul si iaurtul. Se pune si carnea desosata si se tine la cuptor 10 minute. La sfarsit se presara patrunjel tocat.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...