Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana
Carnea se taie bucatele mici, separat se toaca ceapa, dupa care se adauga impreuna cu carnea si untul la fiert, intr-un vas. Se tin pe foc mic, pana se rumenesc, apoi se toarna apa putin cate putin, ca sa acopere carnea. Se lasa la fiert in continuare. Fasolea se curata de ate si se adauga peste carne la fiert. Se adauga apoi bulionul de rosii si sare si se introduce apoi vasul in cuptor. Cand e aproape gata mancarea, se adauga un amestec format din 2 linguri smantana cu o lingurita faina. Se amesteca bine si se lasa la fiert inca putin.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Pastrav la cuptor
Sarmale de post
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa