Mancare de cartofi cu pipote

Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoar

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 700 gr. pipote
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • delicat
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • 2 legaturi de patrunjel
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se spala foarte bine pipotele, se pun intr-o cratita peste ulei si se calesc putin peste care se pune ceapa tocata marunt si morcovii dati pe razatoarea mica. Se mai lasa la calit putin dupa care se pune o cana de apa si se lasa sa fiarba la foc mic ca sa se inabuseasca pipotele si legumele. Cand sunt pe jumatate fierte se adauga cartofii taiati felii mai groase (dupa ce au fost curatati),delicatul, piperul si apa si se baga la cuptor la foc potrivit. Cand sunt si cartofii aproape fierti se adauga si bulionul si se mai lasa 10-15 min. La cuptor, dupa care se stinge focul si se presara patrunjelul curatat si taiat marunt.
Se serveste cu salata verde sau salata de varza.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii