Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza, iar puiul se portioneaza in bucati mici. C
Ceapa se toaca marunt, morcovul se da prin razatoarea mica, ardeiul se toaca cubulete, rosiile se paseaza, iar puiul se portioneaza in bucati mici. Ceapa se caleste in putin ulei, se adauga morcovul si apoi ardeiul. Dupa ce le-am calit bine adaugam si puiul. Stingem cu apa fiarta, adaugam piper, sare si lasam pe foc. Dupa ce au fiert putin adaugam si mazarea iar la sfarsit rosiile. Dam la cuptor sa scada si la sfarsit adaugam pasta de tomate si marar. Cine doreste o mancarica mai dulce, daca mazarea nu este suficient de dulce poate adauga putin zahar.
Se serveste calda. Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii