Mancare de rata pe pat de varza

Mancarea de rata contine carne de rata, varza, untura si condimente. Se prepara rapid si usor.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 rata
  • untura
  • jumatate cescuta de apa
  • 1 varza potrivita
  • boia

Mod de preparare

Se curata rata, se spala si se sareaza. Se pune apoi intr-o tava cu apa si untura si se lasa la cuptor sa se fragezeasca. Se toaca varza marunt si se caleste. Se adauga boia, apoi se asaza in tava, se asaza varza deasupra si se lasa sa se rumeneasca frumos.

 


Se serveste calda.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa