Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel este o reteta delicioasa si gustoasa, deloc greu de preparat, o mancare cu carne consistenta, potrivita pentru zilele reci.
Se taie ceapa si ardeii julien. De asemenea se taie bucati carnea care se caleste in uleiul incins, pana cand carnea schimba culoarea, iar atunci se adauga ceapa si ardeii impreuna cu boiaua de ardei.
Dupa circa 5 minute se acopera cu apa si se lasa sa fiarba.
Cand este fiarta carnea se adauga cartofii taiati in felii mari, se fierb inca 15 minute, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt, sare, piper si marar tocat.
Pofta buna!
Se asaza intr-o farfurie putin adanca cu mult sos si se serveste alaturi de un ardei iute.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase