Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel

Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel este o reteta delicioasa si gustoasa, deloc greu de preparat, o mancare cu carne consistenta, potrivita pentru zilele reci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900g carne vitel
  • 900g cartofi
  • o ceapa mare
  • un ardei gras verde si unul rosu
  • sare
  • boia
  • piper
  • 2 rosii
  • marar
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii julien. De asemenea se taie bucati carnea care se caleste in uleiul incins, pana cand carnea schimba culoarea, iar atunci se adauga ceapa si ardeii impreuna cu boiaua de ardei.
Dupa circa 5 minute se acopera cu apa si se lasa sa fiarba.

Cand este fiarta carnea se adauga cartofii taiati in felii mari, se fierb inca 15 minute, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt, sare, piper si marar tocat.
Pofta buna!


Se asaza intr-o farfurie putin adanca cu mult sos si se serveste alaturi de un ardei iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...