Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel

Mancarica ungureasca de cartofi cu vitel este o reteta delicioasa si gustoasa, deloc greu de preparat, o mancare cu carne consistenta, potrivita pentru zilele reci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900g carne vitel
  • 900g cartofi
  • o ceapa mare
  • un ardei gras verde si unul rosu
  • sare
  • boia
  • piper
  • 2 rosii
  • marar
  • 3 linguri ulei.

Mod de preparare

Se taie ceapa si ardeii julien. De asemenea se taie bucati carnea care se caleste in uleiul incins, pana cand carnea schimba culoarea, iar atunci se adauga ceapa si ardeii impreuna cu boiaua de ardei.
Dupa circa 5 minute se acopera cu apa si se lasa sa fiarba.

Cand este fiarta carnea se adauga cartofii taiati in felii mari, se fierb inca 15 minute, dupa care se adauga rosiile decojite si taiate marunt, sare, piper si marar tocat.
Pofta buna!


Se asaza intr-o farfurie putin adanca cu mult sos si se serveste alaturi de un ardei iute.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Friptura de miel

Pentru masa de Paste, va invit sa incercati o friptura delicioasa de miel.

Friptura de miel
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca