Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca
Se taie carnea bucati potrivite, se prajeste in untura, apoi se pune ceapa tocata, se lasa sa se prajeasca foarte putin, se adauga faina, se amesteca ca sa nu se prajeasca prea tare si se stinge cu un pahar de zeama de carne sau apa. Se acopera cratita cu capac si se lasa sa fiarba pina cind carnea este aproape fiarta. Se adauga mazarea curatata, sarea, zaharul, mararul, smintina sau laptele si se lasa sa fiarba la foc mic. Mincarea trebuie sa fie bine scazuta. Ceapa prajita se poate inlocui cu ceapa cruda rasa. In acest caz se pune odata cu apa sau cu zeama de carne.
Hmmm, de când am vizualizat așa din coada ochiului această rețetă pe net, mi-a rămas pe retină. Exact pe gustul...
Bucatele de pui cu mango si lapte de cocosPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura