Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt. Se pune mazarea in apa clocotita, usor aga, o fierbem, o
Mazarea se scoate din pastai si se spala. Frunzele de patrunjel se spala si se toaca marunt.
Se pune mazarea in apa clocotita, usor aga, o fierbem, o strecuram, si pastram zeama.
Infierbantam uleiul, prajim faina in nuanta deschisa la culoare, tragem de pe foc, adaugam frunzele de patrunjel, si adaugam aprox. 3 dl zeama . Amestecam, sa fie fara cocoloase, si turnam peste mazare.
Adaugam atata zeama sa nu devina prea moale. Indesim prin fierbere inceata. Se serveste cu oua-ochiuri sau cu cremvursti, dupa gust.
Alte retete
mazare cu smantana
Supa de mazare
Mazare cu aripioare
Reteta asta o am de la mama nasului nostru de cununie, de aceea i-am zis ''Prajitura Hortansa'', din respect pentru aceasta...
Desert prajitura HortansaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa