Medalion de vitel

Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • carne de vitel - 600 g
  • faina - 50 g
  • ulei - 150 ml
  • paine alba - 150 g
  • cartofi - 1 kg
  • oua - 5 bucati
  • patrunjel verde - 1 legatura
  • sare si piper dupa gust
  • 1/2 cub MAGGI de vita

Mod de preparare

Pentru medalion de vitel carnea se spala, se portioneaza in 5 felii rotunde, se bat si se sareaza. Painea se curata de coaja si se taie in 5 felii. Ouale se trec sub jet de apa rece. Faina se cerne. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi si se fierb in apa cu sare. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Bucatile de carne se trec prin faina, se inabusa in 75 ml ulei si 75 ml apa, se adauga 250 ml apa fiarta, jumatatea de cub MAGGI, sare si piper dupa gust; se mai fierb inabusit inca 10 minute. Din oua si 50 ml ulei se prepara oua ochiuri. Feliile de paine se prajesc in 25 ml ulei. Pe fiecare felie se aseaza cate o bucata de carne si deasupra un ou ochi.

Medalionul de vitel se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde deasupra.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu caise, visine si bezea

O combinatie ideala pentru vremea de afara!

Prajitura cu caise, visine si bezea
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii