Mere cu carne tocata

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne tocata de porc sau de pasare
  • 2 – 3 mere ionatane
  • 2 oua
  • 1 chifla
  • patrunjel verde
  • maghiran
  • cimbrisor
  • ulei alimentar pentru prajit

Mod de preparare

In carnea tocata de porc sau de pasare se rad doua mere acrisoare, se amesteca cu doua oua, o chifla muiata in lapte si stoarsa, patrunjel verde taiat marunt.

Se potriveste gustul cu sare, maghiran, cinbrisor. Se amesteca bine, se formeaza sul , se pune in tava de teflon unsa si se coace la foc mijlociu pana se rumeneste.
Alte retete mancare recomandate

Tocanita de pui

Dovlecei umpluti

Ardei umpluti

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca