Pentru aceasta reteta persana aveti nevoie de carne de miel, mazare, orez, ceapa, usturoi, condimente, supa, stafide si ulei.
Se pun la calit ceapa, usturoiul, tocate marunt. Se adauga carna, condimentele si se lasa la prajit 5 minute. Se toarna supa, se acopera cu un capac si se lasa la inabusit 50 de minute, dupa care se adauga orezul, mazarea si stafidele. Se mai toarna 250-300 ml apa si se lasa la fiert 20 de minute.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Mancare de mazare
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Ador aceste combinatii, iar Blend Active Pro de la Breville ma ajuta sa le prepar rapid. Si in plus, pot sa le iau cu...
Smoothie cu fructe de padure si iaurt cremosOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj