Bucatile de curcan se prajesc in ulei, intr-o cratita, pina incep sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne sau apa atit cit sa fie bucatile aproa
Bucatile de curcan se prajesc in ulei, intr-o cratita, pina incep sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne sau apa atit cit sa fie bucatile aproape acoperite, se adauga sarea si o ceapa intreaga si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se inlatura ceapa. Separat, se prajeste faina pina ce se rumeneste, se stinge cu zeama in care au fiert bucatile de curcan, se mai adauga ½ lingurita zahar, sare, untul si castanele fierte si curatate cu multa grija ca sa nu se sfarime. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ce sosul scade bine (mincarea trebuie sa aiba foarte putin sos).
Și în post sunt bune dulciurile, gogoșile, în special, pentru că nu diferă prea mult de cele de frupt. Eu...
Desert gogosi pufoase, de postDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata