Mincare de curcan cu castane

Bucatile de curcan se prajesc in ulei, intr-o cratita, pina incep sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne sau apa atit cit sa fie bucatile aproa

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 bucatele mici de curcan
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingurita unt
  • 1 lingurita faina
  • 1 ceapa mica
  • 750 g castane
  • 1 1/2 lingurita zahar
  • sare

Mod de preparare

Bucatile de curcan se prajesc in ulei, intr-o cratita, pina incep sa se ingalbeneasca. Se toarna zeama de carne sau apa atit cit sa fie bucatile aproape acoperite, se adauga sarea si o ceapa intreaga si se lasa sa fiarba incet, acoperit, pina cind carnea este aproape fiarta. Se inlatura ceapa. Separat, se prajeste faina pina ce se rumeneste, se stinge cu zeama in care au fiert bucatile de curcan, se mai adauga ½ lingurita zahar, sare, untul si castanele fierte si curatate cu multa grija ca sa nu se sfarime. Se lasa sa fiarba la foc mic pina ce sosul scade bine (mincarea trebuie sa aiba foarte putin sos).

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...