Mititei de casa

Pentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu sare si bicarbonat.

Timp pregatire
180 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 3 kg:
  • carne de vita - 250 g
  • carne de porc - 500 g
  • bicarbonat de sodiu - 40 g
  • cimbru - 10 g
  • usturoi - 100 g
  • ardei iute - 10 g
  • piper macinat si sare dupa gust
  • apa minerala - 100 ml

Mod de preparare

Pentru mititei de casa carnea se curata de pielite, se spala, se taie in bucati, se da prin masina de tocat si se amesteca cu sare si bicarbonat. Usturoiul se curata, se spala si se piseaza. Ardeiul iute se usuca si se piseaza. Carnea se pastreaza la rece cca 12 ore pentru a se fragezi. Aceasta compozitie se da din nou prin masina de tocat cu sita deasa. Se framanta bine cu ardei iute pisat si mujdei de usturoi strecurat. Se modeleaza in forma de mici si se frig pe gratarul incins. Mititeii de casa se intorc mereu in timpul frigerii.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii