Musaca cu gogonele si gogosari murati

Pentru aceasta musaca aveti nevoie de carne tocata, oua, carnati afumati, cartofi, gogonele, gogosari, smantana si ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg carne tocata
  • 1 ou
  • 300 gr carnat afumat
  • 8 cartofi
  • 4 gogonele
  • 6-8 felii gogosari
  • sare
  • piper
  • 1 lingura cmbrisor
  • 250 ml smantana
  • 100 ml ulei
  • 3-4 frunze patrunjel

Mod de preparare

Aceasta musaca cu gogonele si gogosari murati este delicioasa. Pentru a prepara musaca se condimenteaza carnea tocata, apoi se framanta bine. Se pune la inabusit in se amesteca continuu. Se lasa la racit, apoi se amesteca cu oul. Separat se fierb cartofii in apa cu sare, apoi se curata de coaja si se taie rondele. Gogonelele si gogosarii se tin 20 de minute la desarat, apoi se taie felii si se stropesc cu ulei. Se unge tava cu putina grasime, se asaza un rand de cartofi, unul de gogonele, gogosari, apoi carme, din nou cartofi, carne si deasupra feliute de carnati afumati si gogonele. Se introduce in cuptor si se lasa 40 de minute.


Musacaua cu gogonele si gogosari murati se serveste ornata cu smantana si frunze de patrunjel verde.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii