Ficateii se spala, se curata si se pun la scurs. Cartofii se curata, se taie in cuburi mari si se pun la fiert, in apa cu sare. verdeturile se curata
Ficateii se spala, se curata si se pun la scurs. Cartofii se curata, se taie in cuburi mari si se pun la fiert, in apa cu sare. verdeturile se curata, se spala si se toaca marunt. Dupa ce s-au scurs, ficateii se taie bucati potrivite. Se adauga verdeata, un pic de cimbru, un praf de sare si se piper. Cartofii se paseaza dupa ce au fiert, se adauga untul si laptele, se amesteca bine, pana se obtine un piure omogen. intr-un vas termorezistent, uns in prealabil cu ulei de masline, se aseaza un strat de ficatei cu verdeata, se toarna sucul de rosii si deasupra stratul de cartofi. Se da la cuptor, la foc potrivit, timp de 40-45 de minute.
Se serveste calda, ornata cu verdeata, rondele de castraveti, rosii si patrunjel.
Alte retete culinare:
Cartofi la cuptor Conopida la cuptor cu bacon Placinta cu dovleac
Cel mai des veti intilnii reteta facuta cu carne de miel, dar cum eu mai aveam ceva carne de ied in congelator si cum vroiam...
Tajine de iedDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata