Musaca de conopida

Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei. Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g carne de porc
  • 1
  • 5 kg conopida
  • 300 g rosii
  • sare
  • piper
  • 200 g cascaval
  • 2 oua
  • marar
  • 2 cepe
  • pesmet

Mod de preparare

Carnea si ceapa se toaca si se calesc impreuna in ulei. Se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface buchetele si se fierbe pe jumatate in apa sarata. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un start deconopida si unul de carne, astfel incit ultimul stat sa fie de conopida, iar peste el se pun ouale batute cu cascaval ras. Se introduce in cuptor 30 min.
Se serveste calda cu felii de rosii si marar.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!