Musaca de conopida cu carne macra

Pentru musaca de conopida se rup buchetele, fara cotoare, de la o conopida frumoasa, se spala si se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 conopida frumoasa
  • 500 g carne macra
  • 1 ceapa
  • 3 linguri unt sau
  • untura
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet.

Mod de preparare

Pentru musaca de conopida se rup buchetele, fara cotoare, de la o conopida frumoasa, se spala si se fierb pe jumatate in apa cu sare. Se scurg de apa. Se da carnea prin masina de tocat. Se prajeste in unt sau in untura cu o ceapa taiata marunt. Se adauga un praf de piper, sare si un ou. Se unge o forma cu unt, se presara pesmet. Se asaza un rand de conopida, impartind astfel buchetele, incat stratul sa fie cat mai egal. Se pune un rand de carne apoi alt rand de conopida. Se presara pesmet, se adauga o lingura de unt. Se da la cuptor. Cand este gata se rastoarna.


Musaca de conopida se serveste calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii