Se curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o tava si se asaza rondelele
Se curata ceapa si morcovii si se taie in rondele. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii. Se toarna uleiul intr-o tava si se asaza rondelele de ceapa si morcovi si feliile de cartofi. Se introduce tava Ia cuptor Ia foc potrivit si se lasa pana cand se inmoaie cartofii.
Se toaca verdeata marunt si se adauga usturoiul pisat, boiaua iute si untul topit. Muschiul de porc se asaza in tava, peste legume si se unge cu unt topit. Se presara pesmetul si amestecul de verdeata si se da Ia cuptor.
Se serveste muschiul pe un platou, asezandu-se cartofii de jur imprejur.
Alte retete porc recomandate
Ardei umpluti
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa