Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se u
Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul unui cutit se inteapa file-urile din loc in loc si se introduc jumatatile de catei de usturoi. File-urile se ung cu putin ulei, se presara o lingura de sare si condimente, acestea se ruleaza in folii de aluminiu si se asaza intr-o tava cu 200 ml apa. Se introduc la cuptor pentru circa 45 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata, muchiuletele se scot din folii, pentru a se rumeni. Se stropesc din cand in cand cu sosul format in tava pentru a nu se usca.
Se serveste fierbinte, cu diferite garnituri.
Alte retete:
Curcan umplut
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Cum ne-a picat un drum la Breaza,la aer ozonat si fiecare aduce ce gaseste prin camara,am zis sa prestez o...
Salata cu pastrav afumatOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj