Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se u
Morcovii se curata, usturoiul se taie jumatati, fileurile de porc se curata de pielita si se gauresc de la un capat la altul in trei locuri. Doua se umplu cu cabanos si unul cu morcovi. Cu ajutorul unui cutit se inteapa file-urile din loc in loc si se introduc jumatatile de catei de usturoi. File-urile se ung cu putin ulei, se presara o lingura de sare si condimente, acestea se ruleaza in folii de aluminiu si se asaza intr-o tava cu 200 ml apa. Se introduc la cuptor pentru circa 45 de minute. Cu 10 minute inainte de a fi gata, muchiuletele se scot din folii, pentru a se rumeni. Se stropesc din cand in cand cu sosul format in tava pentru a nu se usca.
Se serveste fierbinte, cu diferite garnituri.
Alte retete:
Curcan umplut
Chiftele
Friptura de vita la cuptor
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii