Muschi de porc impanat cu cimbrisor

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, mere, cimbrisor, cartofi, salvie, sare si piper.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg muschi de porc
  • 1 kg mere
  • 2-3 crengute cimbrisor
  • 8 cartofi
  • 3-4 frunze de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul de porc impanat cu cimbrisor este delicios. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se curata muschiul de porc, se spala, apoi se taie pe lung. Se umple cu rondele de usturoi si crengute de cimbrisor, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se ruleaza. Se strange cu ata de bucatarie,s e stropeste cu ulei si vin, iar deasupra se presara cu boia, sare, piper si frunze de salvie. Se lasa o ora la frigider. Separat, se curata merele si cartofii, se taie si se asaza intr-o tava. Se stropesc cu ulei si vin, se adauga frunze de rozmarin si muschiul de porc. Se introduce tava in cuptor si se lasa la 180 de grade. Din cand in cand se stropesc merele si muschiul cu sosul din tava.


Muschiul de porc impanat cu cimbrisor se serveste cu garnitura de mere si cartofi.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...