Muschi de porc impanat cu cimbrisor

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, mere, cimbrisor, cartofi, salvie, sare si piper.

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg muschi de porc
  • 1 kg mere
  • 2-3 crengute cimbrisor
  • 8 cartofi
  • 3-4 frunze de salvie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Muschiul de porc impanat cu cimbrisor este delicios. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se curata muschiul de porc, se spala, apoi se taie pe lung. Se umple cu rondele de usturoi si crengute de cimbrisor, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se ruleaza. Se strange cu ata de bucatarie,s e stropeste cu ulei si vin, iar deasupra se presara cu boia, sare, piper si frunze de salvie. Se lasa o ora la frigider. Separat, se curata merele si cartofii, se taie si se asaza intr-o tava. Se stropesc cu ulei si vin, se adauga frunze de rozmarin si muschiul de porc. Se introduce tava in cuptor si se lasa la 180 de grade. Din cand in cand se stropesc merele si muschiul cu sosul din tava.


Muschiul de porc impanat cu cimbrisor se serveste cu garnitura de mere si cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...