Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, mere, cimbrisor, cartofi, salvie, sare si piper.
Muschiul de porc impanat cu cimbrisor este delicios. Pentru aceasta reteta cu carne de porc se curata muschiul de porc, se spala, apoi se taie pe lung. Se umple cu rondele de usturoi si crengute de cimbrisor, apoi se condimenteaza cu sare si piper si se ruleaza. Se strange cu ata de bucatarie,s e stropeste cu ulei si vin, iar deasupra se presara cu boia, sare, piper si frunze de salvie. Se lasa o ora la frigider. Separat, se curata merele si cartofii, se taie si se asaza intr-o tava. Se stropesc cu ulei si vin, se adauga frunze de rozmarin si muschiul de porc. Se introduce tava in cuptor si se lasa la 180 de grade. Din cand in cand se stropesc merele si muschiul cu sosul din tava.
Muschiul de porc impanat cu cimbrisor se serveste cu garnitura de mere si cartofi.
Am pregatit o mini rulada cu zmeura, dulce-acrisoara. Se pregateste repede si se mananca la fel de repede.
Desert mini rulada cu zmeuraGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa