Feliile de muschi se sterg cu prosop curat, se prajesc in ulei fierbinte cate trei minute pe fiecare parte, dupa care se acopera cu o cana de supa si
Feliile de muschi se sterg cu prosop curat, se prajesc in ulei fierbinte cate trei minute pe fiecare parte, dupa care se acopera cu o cana de supa si se lasa intr-o cratita emailata sa fiarba inabusit o jumatate de ora, pana cand scade supa. Atunci se sareaza si se pipereaza dupa gust, se adauga vinul si se mai Iasa un sfert de ora la foc mic.
Friptura se serveste calda, cu patrunjel verde tocat deasupra, cu garnitura de legume sote si salata de sezon.
Alte retete:
Chiftele
Piept de pui umplut
Salata de cruditati
Nicio zi fără ciocolată! Plecand de la Tiramisu reţetă originală, am pregatit acest desert De ceva vreme am...
Mini tiramisu reteta cu crema de vanilie si ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata