Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanin
Muschiul de vita se curata de pielite si se taie felioare mici. Se adauga sare deasupra si se infig apoi in frigare, alternand cu feliutele de slanina. Se pun deasupra jarului incins la prajit, intorcand frigarea pe toate partile. Dupa ce s-au fript, se iau de pe jar si se pun in farfurie impreuna cu cartofii curatati, spalati, taiati si prajiti in ulei.
Se servesc fierbinti cu salata asortata.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Pastrav la cuptor Friptura de vita la cuptor
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura