Muschi de vaca la tava

Se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1
  • 5 kg. muschi
  • 100 gr. slanina
  • zarzavat de supa
  • 1 lingura untura
  • 1/2 ceasca zeama de carne
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata muschiul se sterge si se impaneaza sau se inveleste cu slanina si se leaga cu sfoara dindu-i o forma regulata. Se presara sare, piper si se pune in tava unde se stropeste cu untura fierbinte. Se adauga zarzavatul taiat marunt si se da la cuptor, la foc viu. Cind muschiul se rumeneste, se domoleste focul si se toarna zeama de carne si friptura se stropeste mereu cu sosul ei. Cind este gata se scoate muschiul se desface sfoara dupa ce s-a racit si apoi se taie felii.
Se serveste cu sosul propriu strecurat si cu diferite garnituri

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...