Muschi de vita argentinian cu piure de cartofi dulci si morcovi

• curatati, spalati si taiati cartofii si morcovii cuburi potrivite• puneti-i la fiert cu putina sare• odata fierti,

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • muschi de vita Argentinian - 1 kg
  • ulei cu infuzie de trufe - 34 picaturi
  • cartofi dulci - 3 buc
  • morcovi - 4 buc mai mari
  • unt - 65 g
  • piper Cayenne - 1/2 lingurita
  • busuioc proaspat - 56 frunze
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curatati, spalati si taiati cartofii si morcovii cuburi potrivite
• puneti-i la fiert cu putina sare
• odata fierti, lasati-i la scurs cca o ora, intr-o sita
• bagati-i la cuptor pentru 10-15 min, pe o hartie de copt, intr-o tava 
• dupa ce s-au copt, asezonati cu sare si piper Cayenne si adaugati-i in blender impreuna cu untul si busuiocul
• mixati pana obtineti o pasta omogena
• treceti-o prin sita de 2 ori, pentru a avea o textura mult mai fina

• fasonati si taiati muschiul de vita felii de cca 2 cm grosime
• asezonati cu sare, piper si un strop de ulei cu infuzie de trufe pe fiecare felie
• adaugati 25 g de unt si vidati cu ajutorul aparatului de vidare Food Saver
• incingeti aparatul de gatire in vid SousVide Supreme Inox la 65 de grade si introduceti punga inauntru
• scoateti punga dupa o ora, deschideti-o si lasati muschiul de vita la odihnit cca 15 min
• sotati-l in tigaie pentru cca 1 minut cu putin unt, 1 catel de usturoi, ulei de masline si 2 linguri de vin
• lasati-l 3 minute la odihnit
• serviti impreuna cu piureul de morcovi si cartofi dulci.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cheesecake cu jeleu de piersici

Un desert atat de divin, dar pe care am evitat sa il fac pana acum. De ce am evitat? Pentru ca, am zis ca, nu cred ca o sa le...

Cheesecake cu jeleu de piersici
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca