Muschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile laterale vor fi subtiri. Se
Muschiul se curata de pielite, se sterge si se taie in lungime astfel incat partea din mijloc sa fie groasa, iar partile laterale vor fi subtiri. Se asaza bucatile, se leaga cu sfoara si se pun pe un gratar incins. Se intoarce din cand in cand gratarul, pentru ca muschiul sa se faca bine. Se lasa pe gratar, aproximativ o ora. Cand partile exterioare s-au fript foarte bine, se scot sforile, se desprind partile laterale si se indeparteaza, iar muschiul din mijloc ar trebui sa aiba culoarea rosie si carnea sa fie frageda si suculenta.
Muschiul se serveste imediat, cu garnitura de cartofi pai si cu salata asortata.
Alte retete culinare:
Chiftele
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
M-am inspirat de la Gabita .E delicioasa!
Ciulama cu pui si ciuperciIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.