Reteta italiana de muschi de vita cu sos de trufe si cartofi cu rozmarin este potrivita pentru o cina deosebita.
Reteta de muschi de vita in sos de trufe cu cartofi cu rozmarin face parte din programul de educatie culinara "50 de saptamani in bucatariile lumii" derulat de agentia de relatii publice, Russenart Communications in parteneriat cu brandul Arpis si Restaurantul Il Corso.
Uleiul Arpis se pune la incins intr-o tigaie.
Se adauga muschiul de vita si se gateste pe toate partile timp de 10 minute.
Dupa acest interval de timp se adauga crema de trufe, smantana, sarea si piperul.
Dupa 2-3 minute se flambeaza cu coniacul.
La sfarsit se adauga 20 de g de unt si se amesteca pana se omogenizeaza.
Intr-o alta tigaie se pune untul ramas, cartofii taiati rondele si rozmarinul si se lasa la sotat pana capata o culoare aramie.
Serviti muschiul de vita in sos de trufe cu cartofii cu rozmarin imediat.
Cu dedicatie iubitorilor de nuci coapte, are un gust intens, iar in combinatie cu foile de bezea si crema de vanilie este pur...
Desert tort cu foi de bezea, crema de vanilie si nuci coaptePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura