Carnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile de carne se sareaza se dau
Carnea se spala, se zvanta si se taie cuburi cu latura de circa 3 cm. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Cuburile de carne se sareaza se dau prin faina si se inabusa usor in unt, astfel incat sa ramana in sange. Apoi se adauga ceapa si se inabusa pe foc mic circa 5 minute. Se stinge cu otet, bere si apa. La primul clocot se adauga zahar ars, cimbru, foi de dafin, cuisoare, piper si bucatile de toast din paine neagra faramitate. Se lasa pe foc mic circa 15-20 minute.
Preparatul se serveste cald cu paste fierte.
NOTA: se poate servi si cu cartofi fierti.
"Delicii de Paste"-Salam de biscuiţi, reţetă adaptata
Salam de biscuiţi, reţetă adaptataOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj