Muschi de vita in sos de vin rosu

Cu 2 zile inainte de preparare muschiul se pune in saramura: se taie felii de grosimea unui deget, se ung pe ambele parti cu mustar, se presara cu sa

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g muschi
  • 200 g ceapa (alba)
  • 200 ml vin rosu
  • sec
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita mustar
  • Ulei
  • Sare
  • piper macinat

Mod de preparare

Cu 2 zile inainte de preparare muschiul se pune in saramura: se taie felii de grosimea unui deget, se ung pe ambele parti cu mustar, se presara cu sare si piper macinat. Se pun intr-o cratita, se toarna ulei cat sa acopere feliile de carne, se acopera cu un capac si se pune la rece. Inainte de a fi gatite, feliile se fragezesc putin. In ulei incins se prajesc putin pe ambele parti, dupa care se scot din tigaie. In uleiul ramas in tigaie se toarna zaharul, se caramelizeaza, se toarna vinul, iar dupa ce s-a dizolvat zaharul, se adauga ceapa taiata felii subtiri si se fierbe cateva minute in acest sos. La final se adauga feliile de carne, si, acoperit, se fierbe pana cand acestea se inmoi. Sosul se condimenteaza cu sare si piper.
Alte retete recomandate

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

A fost atat de buna ciorbita asta!V-o recomand cu drag

Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca